ARAMA SONUÇLARINIZ

Yaşam tarzı değişikliği için sizlere harika bir diyet reçetesi !

Yaz Diyetleri


Yaşam tarzı değişikliği için sizlere harika bir diyet reçetesi !

Amerika'da işlerin üzücü durum basında tüm iletilerin rağmen, vb TV şovları, talk show, kilo nasıl uzmanları ve uzmanlar aracılığıyla gönderilen olduğunu, erişkinlerde kilolu obezite oranları ve gidiş değildir aşağı. Her biri kaybetme lira için onları kazanıyor başkası olduğu görülmektedir ve eski o 17 Gün Diyeti olsun, beş para etmez, her beş dakikada çıkıp diyet kitaplarının Aşağıdakilerden herhangi birini çoğunlukla sadece kısa vadeli kaybetmek, Dukan diyeti, 4-Saat Vücut, Belly Fat Cure ya da henüz değil çok satanlar listesinde herhangi bir ek biri yapımında başka pazarlama hile size inanmak istiyorum ne inanıyorum. Oooh ve hepsi tüm bu pound ... Hızlı ve yaşam için kaybetmek olacak vurgulamak. Elbette. Bu amaçla diyorum: hakaret, sürdürülemez, inanılmaz, inanılmaz.
Diyet kitapları TV izlerken gibi ... onlar yağ yapmak vardır. Şimdi geri ve daha fazla kazanç kilo diyetler gitmek insanların% 94 gibi bir şey olarak ... bir gerçektir.
Sonra ben de Amerika'nın aklın bunu diyor Amerikalı basın veya okuyucu ... aşırı ve inkar bir ülkedir ve zevkleri hakkında ikiyüzlü olduğunu (kuaför ya da diş hekimi en otururken) okuyun. Biz umutsuzca yeryüzünde 1. şişman ulusu kalıyorsunuz? Ve biz onların rol modelleri, sigara gibi, bizim çocuklarımıza yapacağımız şey nedir?


Mesajı daha basit olamazdı: biz ne yemek vardır.

Biz de kendi vücut için sorumludur.

Biz sadece bir tane var gibi vücudumuza saygı duymalıdır.

İşte Reçete Tarifiniz?

1) daha az yemek, kesme önemsiz ve hazırlanmış gıdalar anlamına gelen (bir süre içinde bir kez şımartmak bile) sağlıklı yiyin ve kıçını (hareket yürüme ve yapacak merdiven)

2) Daha az yiyin:
Az ortalama yemek yok ne: yeme gıda odaklanan sakin bir ortamda, çok önemli iyi çiğneme ve ... yavaş yavaş yemek yemeye 20 dakika alarak, oturarak değil, senin hücreyi gerektirir ihtiyacı sadece ne vücudunuzun vermek (ve tabii ki değil sokakta, havaalanı salonlarında, tren istasyonu, vs.); ve 10 dakika ya da daha az gıda aşağı kürek etmeyiniz. Yapılabilir? Evet, pahalı bir eğitim, yavaşlatmak için sadece bir karar gereklidir.

3) Taşı ... yürümek, yürümek 20 dakika ... ya da iki kez bir gün, merdivenlerden yürümek ...
Bir hafta boyunca bu deneyin ve sonra kendiniz görün ... ya da gerekirse kendinizi tartın.

Bir diyet ama yaşam tarzı değil. Bunu elde edene kadar değer tekrar tekrar denemeye. Hiçbir yoksunluk. Sadece dikkat.

Oh ve zevk faktörü bahsetti mi: Özellikle taze sebzeler ve meyveleri bol yılın bu zamanında yiyecek tadını çıkarıyordu. Neşeli ol.

0 yorum: