ARAMA SONUÇLARINIZ

Atık Pil toplama’da Kozan Lisesi 1.

Atık Pil toplama’da Kozan Lisesi 1.

Atık Pil toplama’da Kozan Lisesi 1. Kozan İzcilik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen okullar arası atık pil toplama kampanyasının birincisi Kozan Lisesi oldu.
Kampanyaya destek veren Okul Müdürü Levent Tetik, eğitimciler Galip Gül, Ferhat Eroğlu ve Ercan Kuşvuran, öğrenciler Aslıhan Dilara Kaymaz, Gül Ayşe Tümer, Elif Akçalı, Hafize Ağaçalı, Fehmi Özerli, Başak Kaya, Sema Ağaçalı, Büşra Küpeli ve Yeşim Bektaş ödüllerini Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı ve İzcilik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuz Cengiz’den aldılar.
Törende konuşan Cengiz; “Okullar arsı atık pil toplama kampanyasına desteklerinden dolayı Kozan Lisesi okul idarecileri ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Her yıl düzenlemiş olduğumuz bu kampanya ile binlerce atık pili yeniden geri dönüşüme kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl Kozan Lisesi okul idareci ve öğretmenleri bu kampanyaya destek vererek 550 kg atık pil toplayıp ilçemiz genelinde birinci geldiler. Okulumuzu bu anlamlı çalışmalarından dolayı kutluyor, kampanyaya destek veren tüm okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Kozan Lisesi Okul Müdürü Levent Tetik; “ Kozan Lisesi olarak böyle bir kampanyada birinci olmak bizler için mutluluk verici bir olay. Kampanyaya destek veren eğitimci ve öğrenci arkadaşlarımızla beraber 550 kilo atık pil topladık. Bu kampanyamızın yanı sıra okulumuzda mavi kapak toplama kampanyamızda sürüyor. Bu kampanyamızdan elde edeceğimiz bir adet tekerlekli sandalyemizi de ihtiyaç sahibi bir vatandaşımıza hediye edeceğiz. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye kaydetti.
Yapılan konuşmaların ardından kampanyada emeği geçen eğitimci ve öğrencilere ödülleri verildi.

0 yorum: