ARAMA SONUÇLARINIZ

Soğuk Rezene Çorbası


Soğuk Rezene Çorbası

Arkadaşım Christine (çemen ile karıştırılmamalıdır) bir rezene ucube olduğunu ve ben de duyuyorum daresay. Uzun Bütün yaz, ben bu çorba gibi tek başına ya da kombinasyon halinde, bu çiğ ya da pişmiş yiyin. 
Eğer maydanoz gibi gidiyoruz gibi Hint restoranlarında, genellikle küçük bir kase tohum bulacaksınız, bunlar doğanın harika nefes spreyi bulunmaktadır. 
Christine, küçük, genç, ihale rezene ampuller kullanarak çorba yapar. 
Provence olmak, o yerel brousse peynir ekler, ama karşılaştırılabilir sonuçlar taze ricotta kullanarak New York'ta yaptık.

Malzemeler

5 su bardağı sebze suyu (veya su) 
1 £ rezene ampuller, temizlenmiş ve doğranmış 
4 ons ricotta 
1 yemek kaşığı zeytinyağı 
2 yemek kaşığı limon suyu 
Tuz ve taze çekilmiş karabiber 
maydanoz kıyılmış 4 yemek kaşığı 
kırmızı biber Bir tutam 
Verimi: 4 porsiyon 

Hazırlanışı

Çıban için stok getirin. Rezene parçaları ekleyin ve 20 dakika pişirin. Daha küçük delikli bir bıçak kullanılarak bir blender veya sebze değirmenden geçirilmesi rezene ve stok koyun. 
Soğumasını bekleyin ve 2 saat buzdolabında bekletin. Soğutulmuş çorba için ricotta, yağ ve limon suyunu ekleyin. İyice karıştırın ve tuz ve karabiber ile sezonu tat.Maydanoz ve kırmızı biber ile süsleme, çorba yemekleri servis yapın. 

Afiyet Şeker Olsun . . .

0 yorum: