ARAMA SONUÇLARINIZ

Fransız Kadınların Uyku Zamanları


Fransız Kadınların Uyku Zamanları

Uyku Amerikan yaşamında olmanın en ihmal edilen halidir. Biz, köşeleri kesmek sınıra kendimizi itmek düşünüyorum. Bir dereceye kadar, hatta daha az yapmak hale atfedilen erdem ile iyi ve kötü hesabı tabi hale gelmiştir. Bu saçmalıktır. Nefes ve içme suyu haricinde başka bir şey bizim iyi uyku gibi olmanın derhal hayati önem taşımaktadır. Ve çok az uyumak ve kilo arasında bir altı-kabul bağlantı yoktur.

Çok yavaş onun başyapıtı başladı ve z en aşağı rüzgarı agonized. Fransız çoğu şeyleri yapacak gibi o, o düşünce ve yorumun bir sürü verdi. Biz böyle performans kaygısı teşvik etmek istemiyorsanız iken şimdi, uyku iyi yapılmalıdır. De bu bir sanat vardır. Bize hiçbir iki aynı gereksinimleri ya da desenler var Ama diğer zevkler-ve iyi bir uyku gibi, birey için en temel-saygı bir şeyden olmasıdır.

Biz güneş ve mevsimlere göre yaşamış ve yorucu zaman uyku almak kolay oldu ve günler uzun veya daha kısa var bizim iç saati (sirkadiyen ritimler) güvenilir kendisini sıfırlar. Şimdi her birimiz genellikle çok az olan tarafından getting kendi saatini izler. Aynı zamanda, bir farmasötik ilaç karşılık gelen bir dalga ile uykusuzluk salgını vardır.

Bir Snack bir Nap eşit değildir

Biz düzenli olarak montaj ulusal "uyku borcu" nin uyarılır göstermiş olduğu araştırma, insülin direncini arttırır ve stres-tepki hormonlarının salınımını tetikler. Bu yoksunluk sadece zor bize uyku için yapabilirsiniz uyku vücudun tepkileri beri bir kısır döngü var. Uykusuzluk aynı zamanda gıda arınmayı sağlamak için en belirgin başka bir yol olan, çok yemek için bizi teşvik, hangi bizi dikkatsiz yapar. Bu şekilde hissediyorum ne zaman yüksek enerjili gıdalar yalın eğilimindedir. Ve tabii ki, uyku eksikliği, biz zevk kayıt hangi zihinsel mekanizmaları ile uğratır. Optimum deneyim duyusal uyanıklığı bağlıdır. Doğru beslenme ve denge için iyi bir gece uykusu hayati düşünün.

Sizin Bed Way Pave

İyi bir gece uykusu teşvik ritüeller vardır. Bana, ıhlamur suyu veya bitkisel çay için, önemlidir. Dehidrasyon her zaman bizim uyku süresi kalitesini çürüten, çünkü herhangi bir biçimde su, yardımcı olabilir. Bu nedenle, sadece uyumak önce alkol iyi değil, ve küçük miktarlarda bir uyarıcı olma "paradoksal etkisi" olduğu bilinmektedir. (Biz Fransızca sadece paradoksu üzerinde bir tekel var gibi.)

Ayara olarak, yatak etrafına bakmak: Eğer iyileştirmeler yapmak için Feng Shui ustası olmak gerekmez. Uyuklama ölçüde yardımcı olabilir teşvik Nazik aydınlatma. Yaz aylarında Provence, lavanta çiçek gece havaya doğal uyku yardımı sağlar. Ben her zaman Vaucluse Gördes yakınlarındaki Abbaye de Senanque görkemli lavanta tarlaları, hatırlattı ediyorum. Koku harika uyutucu olduğunu ve taze çekilmiş çeşitli veya bitkinin uçucu yağ biraz yakarak tadını çıkarabilirsiniz. Louis XIV değil sadece onun coucher için (yatak ritüel gidiyor) ama aynı zamanda onun kolu (yükselen) için yaptığı yatak odasında tüm sandıkları varlığını talep etti. Vücudunuzun yatak süresi yaklaşımları anlatmak rutinleri pratik bir hedef kitleye gerekmez.

Rahat yatağa gitmeye çalışın. Biz Fransızlar geç yemek gibi, ama sindirilmiş yemek kalmadan yatağa gitmeyin. Bu (karbonhidratlar iyi bir fikir olduğunda) bir kadeh şarap (gıda ılımlılık ve birlikte kullanıldığı takdirde bir gevşetici) ile gece hafifçe yemek anlamına gelebilir. Çok geç yemek ya da erken çok yemek ve tok karnına uykuya dalmak için daha iyi arada coup de FAIM nötralize etmek sadece yatmadan önce bir yoğurt aperatif için. Kontrollü nefes vücudunuzun hazırlamak için başka bir yoludur. Esneme egzersizi burada çok yararlıdır. Ihmal etmeyin oda sıcaklığı ya; Hatta kışın bu en fazla 68 ° F, serin olmalıdır. Tipi koşullarda dışında, pencere biraz temiz hava için bir çatlak açmak yapın.

Aşırı Too, Risk olduğunu

O istasyonda olduğunda tren yakalamak için önemlidir. Eğer uykululuk sinyallerini göz ardı ederseniz tekrar uykunuz başka iki saat gerekebilir. Uyku ve her gün aynı saatte yükselen iyi bir fikirdir. Pazar yakalamak için öğleye kadar uyumak bir yanılgıya dayanmaktadır. Gıda haftalık takvimde düzenlenen, ancak uyku değil olabilir. Daha iyi (bu sizin uyku ritmi ile engel olacak şekilde, iki saat uzun siesta kaçının) gün boyunca 1020 dakika uyuklayan deneyin. Sonunda ılımlılık hatırlıyorum. Gerek tek tek göre değişebilir, en az altı saat ya da daha az sekiz sağlıksız olabilir. Azımız çok uyku rağmen, hatta bu iyi bir şey çok fazla olması mümkündür. Bunu çok fazla zaman au yaktı verirsen Vücudunuz verimli daha az uyku olacaktır

0 yorum: