ARAMA SONUÇLARINIZ

Muhteşem bir Keçe Noel Çorabı olun


Bu güzel hissettim çorap ile Noel dekor biraz renk katmak. Çorap muhteşem şeritler, ricrac ve nakış sıraları ile süslenmiş ve eğlenceli, kabarık ponponlara bir grup ile kapalı tepesinde! Ben eski cam küreleri esinlenerek parlak şeker renklerde benim çorap yaptı, ancak ne olursa olsun renkleri sizi fantezi seninkini yapabiliriz ...

  • Craft 50 x 60cm (20 x 24 inç), hissettim.
  • Ricrac ve diğer dekoratif şeritler ve çorap, 40cm (16 inç) her üst süslemek için süsler.
  • For döngüsü Şerit çorap, 25cm (10 inç) asmak için.
  • Ponpon Döşeme, 40cm (16 inç) (opsiyonel).
  • Düğmeler (opsiyonel).
  • Dikiş ipliği keçeyi maç ve tüm süsler kullanılmıştır.
  • Örgülü nakış iplikleri (nakış ipi).
  • Kısa ponponlar veya keçe toplar / boncuk (opsiyonel).
  • İplik.
  • Bir Ponpon yapımcısı veya hurda karton (bir tahıl kutusundan örneğin) ve bir pusula.
  • Dikiş makas.
  • İğneler (dikiş ipliği için bir ve nakış ipliği / ipi ve iplik büyük olanlar) ve pimleri.
  • Aşağıda verilen şablonu Stocking.
  • Makas, kalem, cetvel, beyaz kağıt ve yapışkan bant veya kağıt desen oluşturmak için bir tutkal sopa bir yaprak.
Başka bir pencere veya sekme açmak ve ona tam boyutunu görmek için aşağıdaki şablon resmin üzerine tıklayın. % 100 (sayfa üzerine sığacak şekilde sıfıra yazdırma kenar boşluklarını ayarlamak gerekebilir) it at yazdırın.
Sonra 18.5 x 27.5 cm kağıt başka parçası üzerinde (7 ¼ inç x 10 ¾ inç) büyüklüğünde bir dikdörtgen çizmek için bir cetvel kullanın. Dikdörtgen ve baskılı şablon kesip. Basılı şekline noktalı çizgi ile dikdörtgen hatlarının kısa kenarlarından biri, daha sonra onları bir araya sopa tutkal sopa ya da bazı bant kullanın, böylece iki parçaları düzenlemek.
Şimdi tam boyutlu kağıt çorap şekle sahip olmalıdır. Çorabın ayak sağ işaret varsa, bu sol tarafı (çorabın üst kenarından aşağıya 12.5 cm (5 inç) ölçün ve stoklama "dış" kenarında bir ok ile bu seviyeyi işaret ). Dış kenarı kağıdın her iki yüzüne aynı noktada bir okla işaretlenmiş, böylece Kağıdı ters çevirip tekrar.
(Aşağıdaki fotoğrafa bakınız) back-to-back bu bir başka çorap şekli için yeterli boşluk bırakın emin, keçe kağıt desen yerleştirin. Yerinde desen Pin ve stoklama üst ve dış kenarında işaretlediğiniz ok arasındaki 12.5cm (5 inç) dışında tüm yol etrafında kesti.
Ardından, desen sabitlemesini ters çevirin ve ilk şekli ile aynı hizada dizilmiş oluyor böylece yerde pin. Aynı bölüm kesilmemiş bırakarak yeniden kenarında kesin. Artık üstünde birbirine birleştirilmiş olan iki arka arkaya stoklama şekilleri vardır.

Pompoms kenarının altına güzel sarkıtmak böylece pompom uzunluğu, çorabın üst kenarı boyunca Döşeme pin. Bütün döşeme (bu bitmiş stoklama üzerinde gizli olacak) görünür olduğu keçeyi maç ve başlangıç ​​ve tarafta dikiş bitirmek için iş parçacığı çalışan dikiş kullanın.
Eğer herhangi Ponpon Döşeme ya da kullanmayı tercih etmiyorsanız, bu adımı atlayabilirsiniz.

Üzerinde çorap çevirin ve ona 180 derece döndürün, böylece pompoms altındaki oldular. Şimdi eğlenceli bit gelir: senin çorap üst dekorasyon!
Çorap üst Bittiğinde satırlar çorap etrafında sarın, böylece sağ üst kısmında boyunca gitmek ricrac, kurdeleler, düğmeler ve dikiş yatay satır ile süslüdür. Ponpon Döşeme bitmiş çorap Bu bölümün alt kısmında olacak unutmayın, bu yüzden herhangi bir desenli kırpar doğru yolu yukarı dikmek emin olun. İstediğiniz kadar çok ya da az farklı renk ve süslemeler kullanabilirsiniz.
Eğer pon pon dikilmiş olduğunuz boyunca kenardan 11cm (4 ¼ inç) ölçmek için cetvel kullanın. Bu 11cm (4¼ inç) bölümü süslemek için gereken alandır. Ricrac, kurdele, düğme, vb düzenini test etmek satırları İstediğiniz düzenleyin.
Eğer oda abartı sıraları arasında bazı dikişli satırları ekleyin bırakın emin olun ve size düğmeleri düzenleme planı ne düğmeler şekilde zaman içinde almazsınız bu yüzden, her çorap şekli tarafında boşluk bırakın emin olun keçe üzerine katlanır ve çorap birlikte dikilir.
Sonra tasarımını kaydetmek veya kolay başvuru için basit bir diyagram çizmek için bir dijital fotoğraf çekmek.

Ponpon-kesilmiş kenarından uzak olacak Döşeme dışında bir an için bir kenara tüm abartı ayarlayın. O Ponpon kenarından fazla 11cm den (4¼ inç), ve resimde şekilde trim küçük biraz, her iki ucunda keçe örtüşür böylece yerinde Döşeme bu parça pin.Kullanım kırbaç dikiş veya eşleşen parçacığı dikiş çalışan siz dikin olarak işaretçilerine kaldırarak, pozisyonda dikmek için.
Daha sonra, tek tek, trim bu ilk hat ve ponpon kenarı arasındaki pozisyonda diğer çıtaları dikin. Kullanım kırbaç dikiş veya eşleşen konuda dikiş çalışan ve daha sonra birlikte çorap dikiş dikmek zaman düzgünce katılmak edeceğiz böylece keçe örtüşen uçları seviyesi olduğundan emin olun. Eğer herhangi düğmeleri dikiş ediyorsanız, birkaç dikiş ile güvenli bunları dikmek. Tüm düğme delikleri yatay bir çizgi oluşturacak, böylece eklenen düzen için, onları dikmek.

Şimdi düzeltir ve düğmeler arasında nakış ipliği bazı satırları eklemeniz gerekir. Her satır için, mahsur nakış ipliği (floş) uzunluğu kesmek ve böylece şeritlerin sadece yarısı numarası ile dikiş konum ikiye bölünmüş. , Çalışan dikiş ile dikin hatları bile mümkün olduğunca ve çok sıkı onları çekin ve keçenin pucker için özen gibi dikiş yapma.

Dışarıdan düzeltir ve dikiş ile, stoklama şekli oluşturmak için bir araya keçeyi katlayın.
Sonra şerit bir 25cm (10 inç) uzunluğunda kesilmiş ve bir döngü içine katlayın. Kurdele desenli ya da "doğru" tarafı varsa, bu döngünün içine açık olduğundan emin olun.
Gösterildiği gibi bir açıda, çorabın dış kenarında yarığın üst kısmına döngü kesilmiş uçlara yerleştirin. Döngü yaklaşık 2.5 cm (1 inç) keçenin iki katman arasında yer alması, böylece burada yer şerit sabitleme.

Tüm kenarlarındaki birlikte çorap pin. Ponpon-kesilmiş üst kenarından 12,5 cm (5 inç) - Sen diğer tarafta aynı noktaya yuvarlak şerit döngü tüm yol ekledikten yerden çorap, kenarı etrafında dikiş gidiyoruz. Eğer geçmiş dikmek değil emin olmak için bir iğne ile bu noktaya işaretle!
Ardından ipliği eşleşen dikiş çalışan, stoklama kenarında dikmek. Dikmek olarak işaretçilerine kaldırarak, olabildiğince keçe kenarına yakın dikmek ve küçük dikiş kullanın. Eğer işaretleyici pin yuvarlak dikili ettik zaman dikiş kesintisiz bir çizgi oluşturmak için önceki dikiş arasındaki boşlukları doldurarak tekrar dikmek. Işaretleyici pimini çıkarın.

Içinde dışarı çorap çevirin ve çorap doğru şekli kadar karıştırmak ve tüm dikişler dışarı basın için parmaklarınızı kullanın.
(Şerit uçları fırlamış olan) ve birlikte dikmek çorap un-dikili yan kenarı boyunca Pin.Dikmek olarak işaretçilerine kaldırarak, keçeyi maç için dikiş ipliği kullanın kenarına yakın küçük çalışma dikişlerini dikin. Bir önceki aşamada olduğu gibi, tek bir yöne dikiş boyunca dikmek ve sonra sürekli bir çizgi oluşturmak için dikiş ile boşlukları doldurarak tekrar dikmek.
Daha sonra da bütün Şeridi Döşeme olması yaklaşık 1cm (1/2 inç) ve gerekli dikiş dışarı bastırarak, çorap üst üzerinde katlayarak biter. Emin top bile olduğundan emin olun ve daha sonra bu yüzden "doğru" tarafı gösteren içten dışa şerit döngü bükün.

Bir mağaza satın Ponpon makinesi yoksa, (bir tahıl kutusundan gibi) hurda kartı parçası üzerinde bir halka şekilli halka çizmek için bir pusula kullanın. Dış daire yaklaşık 5.5cm (2½ inç) ve iç daire yaklaşık 2cm (¾ inç) olmalıdır ama bu yapmak istediğiniz pompom ne boyutta bağlı olarak değişebilir. İlk halka kesip çizin ve ikinci eşleşen bir kesip bir şablon olarak kullanabilirsiniz.
Pon pon yapmak için bir araya iki daire koymak ve iyi kaplı kadar yuvarlak ve halka yuvarlak iplik çift kalınlığı sarın. Eklemek daha fazla iplik, daha "tam" sizin ponponlu olacaktır.
Halka kenarı, sonra sıkıca çekerek ve içinde iplik her kesim parçalarını güvenli düğümleme, iki halka arasında iplik çift kalınlığı kravat her yerinden gelen iplik snip.Sonra (gerekirse kart çevreler kesme) halkaları çıkarın ve düzgün bir pompom oluşturmak için herhangi bir gevşek uçları kırpın.
İhtiyacınız kadar pon pon yapmak için bu işlemi tekrarlayın. Ya da eğer isterseniz, bunun yerine iplik onları yapma kabarık mağaza satın pompoms kullanabilirsiniz.

Iplik uzunluğu kesin ve ardından düğüm altındaki herhangi bir aşırı iplik kesme bir ucunda o düğüm. Iplik üzerine iplik pompoms, mini mağazadan alınan pompoms ve keçe boncuk / topları bir seçim iplik büyük bir keskin iğne kullanın. Onlar güzel sarkıtmak böylece her pompom arasında küçük bir boşluk bırakın. Eğer ponponlara iki dizeleri ile sonuna kadar böylece, bu işlemi tekrarlayın.
Sen resimdeki gibi farklı renklerde pompoms ve boyutlarda bir dizi yapmak, ya da sadece büyük ponponlara bir çift kullanabilirsiniz. Eğer herhangi bir var, ya ilave bir festival dokunuş için dizenin altına jingle çan veya küçük ışıltılı baubles katmayan eğer keçe boncuk / topları yerine tıknaz boncuk kullanabilirsiniz.

Ponpon dizeleri birinden iplik büyük iğne geçirin ve bir sonraki çorabın içine dikiş için keçe içine dikmek - sadece şerit döngü sopalarla nerede aşağıda. Sadece hissettim bir tabakasının içinden dikmek özen ve dışarı uzun bir dikiş diker. Sonra ikinci Ponpon dize ile tekrarlayın.
Uzun dikiş şimdi çorap asmak böylece yerinde ipliği tutun ve pompoms asmak istiyorum nasıl ayarlanır (yani ne kadar çorap üstünden aşağı dangle iplik her parçamı istiyorsun). Eğer onları istediğiniz şekilde düzenlenmiş, her iki dizeleri var, iki iplik onları güvenli ve daha sonra cm bir çift (yaklaşık 1 inç) bunları kesmek için iki kez bir araya biter düğüm.

Ve bitmiş demektir!
Önemli: Bu çorap üzerindeki düğmeler, pompoms ve keçe boncuk kullanımı, küçük çocuklar için uygun olduğunu ve onların ulaşamayacağı iyi asılı olmalıdır anlamına gelir.


0 yorum: