ARAMA SONUÇLARINIZ

TIĞ İŞİ PONPONLU ÖRGÜ KENAR ÖRNEĞİ ÖĞRETİCİ VİDEO


TIĞ İŞİ PONPONLU ÖRGÜ KENAR ÖRNEĞİ ÖĞRETİCİ VİDEO

İster kumaş ister Örgü El işleri,Havlu kenarları,Örtü ve Battaniyeler için,Yatak ve Karyola Örtüsü Örgülere hatta Örgü Perdelerin etek uçlarına Ponponlu Tığ işi Nasıl Örülür Öğretici video.
Burada ki örneği az önce de belirtiğim gibi birçok El işi kenarları için Örgü olarak yapabilirsiniz. Hatta Tığ işi Çantalar içinde Püskül yerine Örgü Ponpon düşünebilirsiniz.

Ponponlu el işleri çok sevimli olduğu için Ev için kullanılan Örgü Aksesuarlardan tutun Örgü giysilerde,Ponponlu Kırlentler son derece şık oluyor.

Genelde Giysilerde Ponpon kullanımı Ponponlu yaka ya da Etek ucu olarak görülüyor.

Elimizle ya da Çatal yardımı ile yaptığımız Ponponlar ile Ponpon dan Hayvanlar genellikle çocuk odası süslemeleri için Dekorasyon amaçlı kullanılıyor.

Resimli Açıklamalı Kenarlar İçin Ponponlu örnek dilerseniz burada Resimli Battaniye için yapılan Örneği görmeniz mümkün.

Daha çok Kenar süslemeleri için kullanılan Ponponları örgünün tümünde altından ilmek çıkarıp trabzan yaparak kullandığınız da çok hoş oluyor.

Örgü içine Ponpon nasıl yapılır? Resimli olarak gösterilen burada ki örnekte Renkli Ponponları örgüye ne kadar yakıştığını görebilirsiniz.

El işleri bölümünde daha çok Ponponlu Tığ işi ve Ponponlu şiş örnekleri görebilir.Örgü ve Örtü kenar Dantelleri örneklerine bakabilirsiniz.

0 yorum: