ARAMA SONUÇLARINIZ

Tığ Yıkama çullar Tunuslu nasıl




Banyoda o raggedy eski yıkama bezler bıktınız? Kendinize yeni bir dizi tığ! Tunus dikiş ile, bu yıkama bezler başka bir şey gibi görünüyor! 
Her zaman tığ öğrenmek istedim ettiyseniz, bizim dizi izleyin tığ temelleri. Bu öğretici parantez içinde Avustralya ve İngiltere terimlerle, ABD tığ terminolojiyi kullanır. Dikişler dahil  zincir  (ch) [ch],  tek tığ  (sc) [DC] ve Tunus basit dikiş  (TS,) [tss].




  • İplik (Pamuk ipliği kullanılır)
  • Tunus tığ (Ben 4 mm kanca kullanılır)
  • Biter dikiş için iğne yamama
  • Makas
  • Kurulu Engelleme ve işaretçilerine
Bir kayma kanca üzerinde düğüm, ve zincir 30 ile başlayın.

Tüm zincir boyunca dikiş Pick up. Eğer kanca 30 döngüler olduğundan emin olun. Bunu nasıl bilmiyorsanız, bizim video check out Tunus Tığ Dikiş Nasıl Yapılacak.

Senin parça kare kadar, 25 ya da 28 satır Tunus basit dikiş çalışın. Yine, video kontrolBunu nasıl emin değilseniz. 
Bunun üzerinde çalışırken parçası çok kıvrılıp olacak; Bu tamamen normaldir, ve biz son aşamada güzel ve düz hale getirmek için gidiyoruz.
Eğer parça rengini değiştirmek isterseniz iki döngüler kalmayıncaya kadar, senin iğne kapalı tüm dikiş çalışır.

İplik üzerine ve yeni bir renk ile iki döngüler üzerinden çekin; sonra yeni bir renk ile Tunus basit dikiş devam ediyor.

Senin parça kare olduğunda, bunu bir güzel bitirmek vermek zamanı geldi. Senin iğne kapalı tüm dikiş çalışın. Biz bir Tunus basit dikiş çalışırken ne zaman gibi bitirmek, bu nedenle dikey iplikçik içine kanca eklemek için tek kroşe her dikiş gidiyoruz. Sonra tek bir kroşe dikiş çalışarak bitirmek.

Eğer satırın sonuna ulaştınız zaman iplik kesmek ve kanca döngü içinde çekin. Senin yama iğne ile biter diker.
Tunuslu tığ bükmek için bir eğilimi vardır, bu yüzden güzel ve düz yalan yapmak için parça engellemek ıslak gidiyoruz. 
Bir engelleme kurulu ve bazı işaretçilerine kullanın ve sizin parçası düz pin. Bir sprey şişesinden ılık su ile püskürtülerek ıslak olun ve kurumaya bırakın. Kuruduktan sonra işaretçilerine ve voila çıkarın! Sizin parçası muhteşem bir yıkama bezi içine kıvırcık karışıklık dönüştürdü!

Farklı iplik ve renk kombinasyonları kullanarak bu model ile sonsuz varyasyonlarını yapabilirsiniz. Eğer yüzünüzde için bunları kullanmak için gidiyoruz, yumuşak iplikler kullandığınızdan emin olun. Çoğu akrilik iplikler cildiniz için çok zor olacak.


Bu seviyor musun  tığ projesi? Bu yıkama bezler yapacağız? Biz iş görmek isteriz!Aşağıdaki boşluğa herhangi bir soru veya başka yorumlarınız varsa bize bildirin.

0 yorum: