ARAMA SONUÇLARINIZ

Paris'te ikonik Moda Renkleri


Paris'te ikonik Moda Renkleri

Siyah üzerine Beyaz veya Beyaz Siyah

Peki, bugüne kadar "Işık Şehri" çok bahar günleri ... bir kaç sunrays ve orada burada mavi gökyüzünün birkaç gün iken, kış ceket depolamak ve hafif kıyafetler giymek hala çok soğuk. Olmadı Vay , muhtemelen şimdi en Fransız kadın, son altı ay içinde çok az ışık veya güneş gördük biliyorum.
 Morale ya da iyi yemek ya da olmak için iyi bien dans sa peau. Değil Ama "Beyaz" bir şey emin bahar beyaz her sonu olarak geliyor yine heyecan olur ve tasarımcılar kesinlikle bize birkaç yeni seçenek verdik. 

Alaia bunu yapar görkemli ... Siyah beyaz, biri ve belki de pembe sınıfta biraz renk tek Nina Ricci tüm dantel Marni daha geleneksel ama klasik ise Miyake görkemli giderir iken, Chloe güzel bir beyaz sürümü ve siyah kokteyl elbisesi büzgülü alır ve Evet çizgili bazı Fransız kadınlar olsa da, beni dahil, daha sonra dikey olanları  ve kadınların iyi görünmesi bazı karışık temelleri sıcak tercih olup olmadığını pantolon veya etek sürümünde (zamansız bir kıyafet hem karıştırır ve Akris yatay çizgili bir ceket çalış . 

Beyaz veya tersi siyah: Alaia   Nina Ricci:  Marni:  Chloe:  Miyake:Akris: 











0 yorum: