ARAMA SONUÇLARINIZ

AGD’den, hakaret içeren filme tepki

AGD’den, hakaret içeren filme tepki
 AGD’den Müslümanlara hakaret içeren filme tepki

Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) Kozan Temsilciliği tarafından Hz. Muhammed'e hakaret içeren filmi ve son günlerde gerçekleşen terör saldırıları kınandı.
Adnan Menderes Parkı'nda gerçekleşen etkinlikte grup adına konuşan Anadolu Gençlik Dergisi Kozan Temsilcisi Ahmet Sönmez "Müslümanların Masumiyeti" adlı filmi çekenleri, piyasaya sürenleri ve bunu bir sanat olarak değerlendirenler ile düşünce özgürlüğü olarak görenleri kınadıklarını kaydetti. Filmin yayınlanma amacının, provokasyon amaçlı ve olay çıkarmaya yönelik olduğunu ifade eden Sönmez, "Biz bu olayların uluslararası siyasetin haricinde 3-5 densizin haddini bilmezliği olarak değerlendirmiyoruz. Bu tamamen bilinçli bir saldırıdır. Sanki ikinci bir 11 Eylül tezgâhlanıyor. Siyonizmin ve uzantılarının emrinde olan ekipler Müslüman halkları önce tahrik edip kışkırtıyor, provokatörlerle kitleleri şiddete sürüklüyor ve akabinde terörizm ile mücadele aldı altında gelip bölgemize yerleşiyorlar. Aynı senaryoyu defalarca oynadılar ve oynamaya devam ediyorlar."
Anadolu Gençlik Dergisi olarak Terör saldırılarını da kınayan Sönmez, "Hain saldırılarda şehit edilen evlatlarımıza, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. Kahraman askerlerimizin ve masum vatandaşlarımızın ocaklarına hain saldırılarla ateş düşüren teröristleri ve işbirlikçilerine lanet ediyoruz" diye kaydetti.

0 yorum: