ARAMA SONUÇLARINIZ

Adıyaman Çiğ Köftecisi açıldı

Adıyaman Çiğ Köftecisi açıldı
 Türkiye’nin 81 il ve ilçelerinde faaliyet gösteren Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aylak çiğ köfteleri Kozan Şubesi Saimbeyli Caddesi bim market yanındaki yerinde açılışı törenle gerçekleşti.
Bayi işletmeciliğini İbrahim ve Sema Ünlü çiftinin gerçekleştirdiği işyerinin açılışını Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan ve beraberindekiler gerçekleştirdi. İşyerinin açılışını yapan Başkan Yardımcısı Özgan; “Böyle nezih ve hijyen dolu işyerlerinin ilçemizde açılması Kozan Halkı gibi bizleri de sevindiriyor. İşyerimizin sahiplerine ve Kozanlı hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim”dedi.
İş yeri sahibi İbrahim Ünlü; “Türkiye’nin 81 il ve tüm ilçelerinde faaliyet gösteren Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Ömer Aylak çiğ köfteleri bayiinin 503. şubesini Kozan’ımıza açmaktan mutluluk duyuyorum. Bende bir Kozanlı olarak Kozanlı hemşerilerime Meşhur Adıyaman Çiğ Köftelerini sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çiğ köftelerimiz merkezi İstanbul olan fabrikamızda tamamen el değmeden otomatik makinelerde imal ediliyor olup, tamamen leziz ve doğaldır. İçerisinde hiçbir yapay ve yabancı madde bulunmamaktadır. Bizler sloganımız olan “Sadece damaklarda değil, zihinlerde de kalıcı lezzet” sloganı ile çıktığımız bu yolda tüm Kozanlı hemşerilerimizi iş yerimize bekliyoruz” diye kaydetti.
Yapılan konuşmaların ardından iş yerinin açılışı gerçekleşti. Açılış sonrası programa katılan davetlilere Meşhur Adıyaman Çiğ Köfteleri ve ayran ikram edildi.
Açılışa iş adamları ve çok sayıda davetli vatandaş katıldı.

0 yorum: