ARAMA SONUÇLARINIZ

Pancar ve Ceviz Soslu Pırasa


Pancar ve Ceviz Soslu Pırasa



Malzemeler

2 adet pırasa 
2 kırmızı pancar, pişmiş 
2 yemek kaşığı ceviz sosu için: 2 çorba kaşığı kırmızı şarap sirkesi 
3 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı ceviz yağı 2 yemek kaşığı maydanoz, doğranmış Tuz ve taze rendelenmiş biberVerim: 4 porsiyon 


Hazırlanışı

Pırasa, yeşil kısımlarını ve alt keserek iyice yıkayın ve tuzlu kaynar suda 20 dakika pişirin. Iyi drenaj ve rezerv. 
Pişmiş pancar Peel ve blender koymak. Ceviz ekleyin ve sirke ve yağ ekleyerek karıştırma devam. Sezon. Tatmak servis tabağına ılık pırasa Serve, maydanoz serpin ve üstüne pansuman dökün.
 Meze veya tek ders öğle olarak hizmet vermektedir. 

0 yorum: